Teknologia, Media, Televiestintä

Tekniikka

Teknologiayritykset ympäri maailmaa pyrkivät turvaamaan markkina-asemansa disruptiivisen innovaation avulla startupeista Fortune 500 -yrityksiin. Kun uusia teknologioita otetaan käyttöön eri puolilla maailmaa, alan johtajille on tullut yhä tärkeämmäksi ymmärtää näiden uusien tuotteiden ja palvelujen käyttöönottoon vaikuttavat monimutkaisuus ja liiketoiminnan muutosvaikutukset.

Miten voimme auttaa?

Teknologia-alan ammattilaiset ymmärtävät tämän muuttuvan ja haastavan ympäristön. Yhdistämme alan tietämyksen tekniseen kokemukseen tarjotaksemme näkemyksiä, jotka auttavat teknologiajohtajia käsittelemään monimutkaisia liiketoimintamallejaan. Ammattilaisemme ylittävät nykypäivän haasteet ennakoidakseen liiketoiminnan, rahoitus- ja teknologiastrategioiden muuttumisen mahdollisia pitkän ja lyhyen aikavälin seurauksia. Autamme asiakkaita myös tutkimaan mahdollisia muutoksen esteitä ja tekemään yhteistyötä kriittisissä päätöksissä, jotka voivat tuottaa todellista arvoa heidän yrityksilleen.

Media

Siirtyminen digitaalisuuteen on vaikuttanut dramaattisesti media-alaan. Älypuhelimien ja tablettien räjähdysmäinen kasvu tarkoittaa, että kuluttajilla ei ole koskaan ollut näin paljon mahdollisuuksia käyttää sisältöä. Mediayhtiöiden on maailmanlaajuisesti löydettävä uusia tapoja mukauttaa ja muuttaa liiketoimintamallejaan houkutellakseen ja sitouttaakseen seuraavan sukupolven digitaalisia kuluttajia selviytyäkseen.

Comments are closed.