Miten voimme löytää tilaussuunnitelmia?

Miten voimme auttaa?

auttaa perinteisiä ja digitaalisia mediaorganisaatioita löytämään tapoja toimittaa mediasisältöä tehokkaasti ja kannattavasti. Media-ammattilaisemme työskentelevät useimpien maailman johtavien media- ja viihdeyritysten kanssa ja tarjoavat laajaa ammatillista neuvontaa monenlaisissa operatiivisissa, taloudellisissa, sääntelyyn liittyvissä ja strategisissa kysymyksissä.

Televiestintä

Televiestintäala on valtavassa murroksessa. Kuluttajien käyttäytymisen ja uuden mobiiliteknologian muuttuessa on löydyttava innovatiivisia ja kestäviä tulomahdollisuuksia – ja nopeasti. Muiden kuin teleoperaattoreiden lisääntyvä kilpailu, verkkoinvestointien pieneneminen sekä digitaalisen median ja mobiiliteknologian lisääntyminen merkitsevät sitä, että teleoperaattoreiden on muutettava liiketoimintamallejaan ja palvelutarjontaansa radikaalisti selviytyäkseen.

Miten voimme auttaa?

KPMG:n televiestinnän asiantuntijatiimi työskentelee suurimpien kiinteiden, matkaviestintä- ja satelliittiyhtiöiden kanssa ympäri maailmaa vastatakseen nykyisiin haasteisiinsa ja mukautuakseen paremmin nykyisiin kuluttajiin. Olipa tämä sitten keskeisten ekosysteemien hallintaa tai verkko-, ohjelmisto- ja laiteominaisuuksien tarjoamista, maailmanlaajuinen tiimimme voi auttaa määrittelemään strategioita sopeutuakseen nykypäivän nopeasti muuttuviin markkinoihin.

Comments are closed.