Milloin se alkaa tulla voimaan?

Turvallisuus
Uusi standardi tarjoaa myös paljon enemmän turvallisuutta. Jotta reitittimiä voidaan markkinoida, niiden on tuettava erityisominaisuuksia, kuten MU-MIMO, 1024-QAM, säteenmuodostus, tavoitteen herätysaika ja OFDMA, ja lisäksi tuettava WPA3-salausta, joka korvaa WPA2: n ja tarjoaa suojaavan kerroksen raa’at voimahyökkäykset. Muussa tapauksessa Wi-Fi Alliance ei sertifioi heitä.

Milloin se alkaa tulla voimaan?


Odotetaan, että ensimmäiset Wi-Fi 6 -laitteet sertifioidaan vuonna 2019. On kuitenkin selvää, että standardin pitäisi tulla suosituksi vasta jonkin ajan kuluttua, loppujen lopuksi tarvitaan joitain kuukausia, jotta sertifioidut tuotteet saapuvat todella marketti.

Lisää liitettyjä laitteita

Muista, että käyttäjien on ostettava uusi reititin ja tietysti yhteensopiva kannettava, älypuhelin, tietokone, konsolit tai televisiot nauttimaan uuden standardin eduista. Kuten jokaisen uuden sukupolven wi-fi on tavallista, ensimmäisten myymälöihin saapuvien yhteensopivien laitteiden on oltava reitittimiä, pian sen jälkeen laitteita ja muita laitteita tulee koko vuoden ajan.

On tärkeää mainita, että standardi toimii kaikkien wi-fi-versioiden laitteiden kanssa. Erona on, että wi-fi 6: n uudet ominaisuudet eivät välttämättä ole havaittavissa laitteissa, jotka käyttävät vanhempien sukupolvien langattomia standardeja. Joka tapauksessa tämä uuden sukupolven langaton verkko helpottaa ihmisten rutiinia, joka vaatii yhä enemmän nopeutta. Haluatko tietää enemmän wi-fi 6: sta? Haluatko, että ystäväsi voivat oppia myös sisällöstä? Ota siis aikaa jakaa se sosiaalisissa verkostoissasi heti!

Comments are closed.