meegonetwork

Wi-fi 6: kaikki uuden sukupolven langattomasta verkosta

Wi-Fi-standardien asettamisesta vastaava yritys Wi-Fi Alliance ilmoitti seuraavan sukupolven langattomista verkoista, jotka tunnetaan nimellä Wi-Fi 6. Mutta on tehtävä selväksi, että se ei ole tekniikka, jota ei ole vielä paljastettu. Tämä on vain yksinkertaistettu 802.11ax-termiä. Ilmeisesti organisaatio yrittää tehdä kaikesta yksinkertaisempaa. Sen sijaan, että Wi-Fi-allianssi jätti tekniset nimet kuten kaikki ymmärtävät, eli 802.11a / b / g / n / AC / ax, Wi-Fi-allianssi päätti hyväksyä peräkkäisen nimikkeistön, joka ilmaisi standardin luomisen. Aikaisemmat versiot on myös nimetty virallisesti, jolloin ne ovat wi-fi 4 (802.11n), wi-fi 5 (802.11ac) ja wi-fi 6 (802.11ax). Tässä tekstissä saat lisätietoja Wi-Fi 6: sta, uuden sukupolven langattomasta verkosta. Jatka seuraamista ja tarkista se!

Mikä on Wi-Fi 6?
Yhä useampi älykäs laite on integroitu Internet-kotiverkkoon. Esimerkiksi neljän hengen asunnossa voimme jo nähdä neljä matkapuhelinta, jotka käyttävät samaa wi-fi-verkkoa, puhumattakaan muista älylaitteista. Jotta niin suuri kysyntä voidaan hoitaa, on saapunut wi-fi 6. Lupauksella verkkoista, jotka tukevat useampia laitteita, jotka on kytketty samanaikaisesti ilman nopeuden menetystä, wi-fi 6 on uusin langattomien verkkojen standardi, joka pian tulee marketti. Mutta loppujen lopuksi, mikä on wifi 6? No, tämä on uusi nimikkeistö seuraavan sukupolven langattomille Internet-yhteyksille, joka tunnettiin aiemmin nimellä 802.11ax. Tiedossa on, että tämä uusi standardi on edelleen hyödyllinen samaan tarkoitukseen, eli älylaitteiden liittämiseen Internetiin, mutta tehokkaammin ja nopeammin kuin nykyinen langaton verkko, joka tunnetaan nimellä 802.11ac (nyt nimeltään wi-fi 5 ).

Mitkä ovat Wi-Fi 6: n edut?
Katso uuden sukupolven wi-fi: n tärkeimmät edut! No, tämä on langattoman internetin seuraavan sukupolven uusi nimikkeistö, joka tunnettiin aiemmin nimellä 802.11ax. Pitäisi olla tiedossa, että tämä uusi standardi on edelleen hyödyllinen samaan tarkoitukseen, eli älylaitteiden liittämiseen Internetiin, mutta tehokkaammin ja nopeammin kuin nykyinen langaton verkko, joka tunnetaan nimellä 802.11ac (nyt nimeltään wi-fi 5 ).