Yksityisyytesi on meille tärkeää. Meegonetworkin käytäntönä on kunnioittaa yksityisyyttäsi ja noudattaa kaikkia sovellettavia lakeja ja säännöksiä henkilötietojen suhteen, joita voimme kerätä sinusta, mukaan lukien verkkosivustollamme, https://www.meegonetwork.fi ja muilla omistamillamme ja käyttämillämme sivustoilla.

Tämä käytäntö on voimassa 26. heinäkuuta 2021 ja päivitettiin viimeksi 26. heinäkuuta 2021.

Keräämämme tiedot
Keräämämme tiedot sisältävät sekä tiedot, jotka annat tietoisesti ja aktiivisesti meille käyttäessäsi palveluita tai tarjouksia tai osallistuessamme niihin, sekä kaikki tiedot, jotka laitteesi lähettävät automaattisesti tuotteidemme ja palvelujemme käytön aikana.

Lokitiedot
Kun vierailet verkkosivustollamme, palvelimemme voivat automaattisesti kirjata verkkoselaimesi toimittamat vakiotiedot. Se voi sisältää laitteen IP-osoitteen, selaimen tyypin ja version, vierailemasi sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, kullekin sivulle kuluneen ajan, muita vierailustasi ja teknisiä yksityiskohtia mahdollisten virheiden yhteydessä.

Huomaa, että vaikka nämä tiedot eivät välttämättä yksilöi henkilökohtaisesti, se voi olla mahdollista yhdistää muihin tietoihin yksittäisten henkilöiden yksilöimiseksi.

Tietojen kerääminen ja käyttö
Voimme kerätä sinulta henkilökohtaisia ​​tietoja, kun teet jotain seuraavista verkkosivustollamme:

Käytä sisältöäsi mobiililaitteen tai verkkoselaimen avulla
Ota yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai muulla vastaavalla tekniikalla
Kun mainitset meidät sosiaalisessa mediassa
Voimme kerätä, pitää hallussa, käyttää ja paljastaa tietoja seuraaviin tarkoituksiin, eikä henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellä edelleen tavalla, joka on ristiriidassa näiden tarkoitusten kanssa:

Huomaa, että voimme yhdistää sinusta keräämämme tiedot yleisiin tietoihin tai tutkimustietoihin, jotka saamme muista luotettavista lähteistä.

Henkilötietojesi turvallisuus
Kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ja säilytämme nämä tiedot, suojaamme ne kaupallisesti hyväksyttävillä tavoilla estääkseen menetys ja varkaudet sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muuttamisen.

Vaikka teemme parhaamme suojellaksemme meille antamiasi henkilötietoja, suosittelemme, että mikään sähköinen lähetys- tai tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallista, eikä kukaan voi taata absoluuttista tietoturvaa. Noudatamme meihin sovellettavia lakeja tietojen rikkomisen suhteen.

Olet vastuussa minkä tahansa salasanan valitsemisesta ja sen yleisestä turvallisuustasosta sekä omien tietojesi turvallisuuden varmistamisesta palvelujemme rajoissa.

Kuinka kauan säilytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi
Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme. Tämä ajanjakso voi riippua siitä, mihin käytämme tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita, poistamme ne tai teemme niistä nimettömiä poistamalla kaikki tiedot, jotka tunnistavat sinut.

Voimme kuitenkin tarvittaessa säilyttää henkilötietojasi lakisääteisten, kirjanpitoon tai raportointiin liittyvien velvoitteiden noudattamiseksi tai arkistointitarkoituksiin yleisen edun, tieteellisen tai historiallisen tutkimuksen tai tilastollisiin tarkoituksiin.

Lasten yksityisyys
Emme kohdista mitään tuotteitamme tai palveluitamme suoraan alle 13-vuotiaille lapsille emmekä tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 13-vuotiaista lapsista.

Kansainväliset henkilötietojen siirrot
Keräämämme henkilökohtaiset tiedot tallennetaan ja / tai käsitellään siellä, missä me tai kumppanimme, tytäryhtiömme ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ylläpitävät tiloja. Huomaa, että paikoissa, joihin tallennamme, käsittelemme tai siirrämme henkilötietojasi, ei välttämättä ole samoja tietosuojalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tietoja. Jos siirrämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille muissa maissa: (i) suoritamme nämä siirrot sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti; ja (ii) suojaamme siirretyt henkilökohtaiset tiedot tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta
Sinulla on aina oikeus pidättää henkilötietoja meiltä, ​​tietäen, että tämä voi vaikuttaa verkkosivustomme kokemukseen. Emme syrji sinua henkilötietojesi oikeuksien käyttämisestä. Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ymmärrät, että keräämme, pidämme, käytämme ja luovutamme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Sinulla on oikeus pyytää tietoja kaikista henkilökohtaisista tiedoistamme, joita pidämme sinusta.

Jos saamme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, suojelemme niitä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos olet kolmas osapuoli, joka antaa henkilötietoja jostakin muusta, vakuutat ja takaat, että sinulla on kyseisen henkilön suostumus luovuttaa henkilötietoja meille.

Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa sähköpostitietokannan tilauksen tai kieltäytyä viestinnästä. Huomaa, että joudumme ehkä pyytämään sinulta tarkkoja tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseksi.

Jos uskot, että kaikki hallussamme olevat tiedot ovat virheellisiä, vanhentuneita, epätäydellisiä, epäolennaisia ​​tai harhaanjohtavia, ota meihin yhteyttä käyttämällä tässä tietosuojakäytännössä annettuja tietoja. Teemme kohtuulliset toimenpiteet virheellisten, puutteellisten, harhaanjohtavien tai vanhentuneiden tietojen korjaamiseksi.

Jos uskot rikkoneen asiaankuuluvaa tietosuojalakia ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja ja antamalla meille kaikki tiedot väitetystä rikkomuksesta. Tutkimme valituksesi viipymättä ja vastaamme sinulle kirjallisesti, jossa ilmoitetaan tutkintamme tulos ja toimenpiteet, joihin ryhdymme valituksesi käsittelemiseksi. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä valitukseen liittyen sääntelyelimeen tai tietosuojaviranomaiseen.

Evästeiden käyttö
Käytämme evästeitä keräämään tietoja sinusta ja toiminnastasi sivustollamme. Eväste on pieni tieto, jonka verkkosivustomme tallentaa tietokoneellesi ja jota käytetään joka kerta, kun vierailet, jotta voimme ymmärtää, miten käytät sivustoamme. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle sisältöä määrittämiesi asetusten perusteella.

Politiikkamme rajat
Verkkosivustomme voi linkittää ulkoisiin sivustoihin, joita emme yllä. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöistään.

Muutokset tähän käytäntöön
Harkintamme mukaan voimme muuttaa tietosuojakäytäntömme vastaamaan päivityksiä liiketoimintaprosesseihimme, nykyisiin hyväksyttäviin käytäntöihimme tai lainsäädännön tai säädösten muutoksiin. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä, lähetämme muutokset tähän samaan linkkiin, jolla käytät tätä tietosuojakäytäntöä.

Jos laki sitä vaatii, saamme suostumuksesi tai annamme sinulle mahdollisuuden valita henkilökohtaisten tietojesi uudet käyttötavat tai kieltäytyä soveltuvin osin.

Ota meihin yhteyttä
Jos sinulla on yksityisyyttäsi koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia tietoja:

Meegonetwork
info@meegonetwork.fi